Word jij ook zo gestoord door alle mailtjes over de gewijzigde privacy? Om gek van te worden!
Lekker eigenwijs zijn, past beter bij onze vereniging, maar we willen je graag blijven informeren over de lessen en onze voorstellingen.

We hebben namelijk een nieuwsbrief klaar staan over onze nieuwe productie H A Î R S P R A Y, hoe je aan kaartjes kan komen om dit spektakel niet te missen! En hoe laat je als talent aanwezig moet zijn. Dat soort belangrijke dingen. Want als jij dat niet weet, hebben wij straks een lege zaal en weinig eigenwijze leden op het toneel.

Maar ja, de wet vraagt nu eenmaal dat jij eerst een actieve handeling verricht. We weten dat het een zware oefening is, maar denk aan alle calorieën die je hiermee verbrandt. Ga er even goed rechtop voor zitten achter je scherm, draai je polsen twintig keer rond, buig en strek je vingers een paar keer en klik op de volgende linkjes.
Herhaal deze oefening op alle linkjes. Dankjewel!

Wij hopen je snel weer te zien.

Vrolijke groetjes,

team Musicalgroep EigenWijs Nieuwkoop

 

Ja, ik ontvang graag de wekelijkse nieuwsbrief met alle informatie over de lessen, dus ik klik op deze link:

Toestemming mailing algemeen

Ja, ik ben geen lid maar blijf graag op de hoogte over de producties en het eigenwijze nieuws van EigenWijs, dus klik op:

Toestemming mailing stakeholders

Ik geef toestemming aan EigenWijs om foto’s van deze prachtige persoonlijkheid te gebruiken op haar online kanalen, zoals Facebook en deze website. Daarom download ik het toestemmingsformulier en lever deze bij de docent in of e-mail het ondertekende formulier naar communicatie@musicalgroep-eigenwijs.nl:

Toestemmingsocial media 2018

 

En als cool down oefening attenderen we je nog even op ons privacy beleid, klik hiervoor geheel in zen op deze link

Please follow and like us: