vertrouwnespersoon EigenWijs

Ik ben Monica Bocxe, moeder van Donna (en Luuk). Donna is nu 3 jaar lid van EigenWijs. Ik ben leerkracht op de basisschool De Rietkraag in Nieuwkoop. Daar werk ik drie dagen met veel plezier.
Ik ben sinds kort de vertrouwenspersoon van EigenWijs. Indien nodig ben ik een luisterd oor en hoop ik vragen te beantwoorden, doorverwijzen, adviseren over al dan niet overschrijden van grenzen. Naast deze functie help ik graag tijdens en voor de musical.
Voordat Donna op EigenWijs zat heb ik veel musicals mogen bewonderen. Ik ging toen kijken naar leerlingen uit mijn groep. Ik weet nog dat de eerste musical waar ik naar toe ging in de Steupel was. Sommige kinderen die toen speelde zijn nu nog steeds lid van EigenWijs en ze zijn enorm gegroeid. Ze staan nu vol van zelfvertrouwen op het podium een solo te zingen. Super knap!
Ik merk dat er bij EigenWIjs veel ruimte is voor eigen inbreng. De kinderen mogen zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen. Het ene kind zingt liever, de ander danst graag of speelt liever toneel. Er wordt gekeken welke rol bij het kind past.
Monica Bocxe
De Schepegaten 48
2421 TK Nieuwkoop
Mobiel (prive): 06-42708680
E-mail: vertrouwenspersoon@musicalgroep-eigenwijs.nl