Help EigenWijs aan extra inkomsten zonder dat het jou iets extra kost. EigenWijs doet mee aan verschillende acties, zoals sponsorkliks en de Grote Clubactie. Hiermee halen we extra inkomsten binnen om zo de contributie laag te houden en een knallend eindproductie neer te zetten.

Samen zorgen wij ervoor dat alle eigenwijsjes weer schitteren op het podium!

Hoe kan jij helpen?

Op dit moment lopen er meerdere acties, lokale en landelijk acties, kortlopend en doorlopende acties.

 

 

Koppel je bedrijfsnaam aan EigenWijs!

Marketingactiviteiten brengen hoge kosten met zich mee, terwijl ze vaak niet het gewenste effect geven. Daarom hebben wij een ander aanbod!
EigenWijs streeft er naar om alle kinderen in de gemeente nieuwkoop en daar omheen kennis te laten maken met de theaterwereld. Wij geloven dat door dromen, ervaringen, leuke en minder leuke situaties uit het dagelijks leven na te spelen, de kinderen leren dat theater een medium is waarin je samen reflecteert over menszijn en samenleven. Ze leren zichzelf te presenteren en worden gecoacht in Durf! Naast deze sociale en persoonlijke leerdoelen wordt er ook gewerkt aan kunstzinnige competenties, zoals waarnemen, verbeelden, analyseren en reflecteren.

Musicalgroep EigenWijs heeft een grote naamsbekendheid in de regio Nieuwkoop, regio De Ronde Venen, regio Alphen a/d Rijn en binnenkort zeker ook in de regio Gouda! Onze jonge sterren treden regelmatig op in deze regio’s. Hiervoor adverteren wij met een ruim bereik, verspreiden een programmaboekje met een bewaarfunctie en schrijven experts goede SEO teksten op onze website voor een goede vindbaarheid door Google. Een brede verspreiding van jouw logo, producten en diensten is daardoor gewaarborgd. En nu komt het het mooiste van al: door EigenWijs te sponsoren bespaar je ook nog eens veel geld. Kost een goede direct-mail-campagneal al snel € 1000,- … is het sponsoren van Musicalgroep EigenWijs daarentegen veel goedkoper.

Tegelijkertijd ondersteun je daarmee ons maatschappelijke doelstelling en draag je bij aan een zinvolle bezigheid in de vrije tijd van onze kinderen. Met jouw inzet steun je een mooie vereniging en help je kunst en cultuur te verspreiden onder de kinderen. Wij, als EigenWijs, bevorderen op onze beurt het imago van jouw bedrijf.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie over een eventuele inbreng door middel van financiering, aanschaf van kostuums, bedrukking enz. staan ons eigenwijze team op elk gewenst moment via telefoon of schriftelijk ter beschikking. Mail gelijk naar voorzitter@musicalgroep-eigenwijs.nl