Stem op EigenWijs!

Musicalgroep EigenWijs is door ING geselecteerd als één van de verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds helpen ze de verenigingen graag vooruit. Met jouw stem bepaal je welk doel de meeste donatie ontvangt. Van 22 januari tot en met 11 februari 2018 kan heel Nederland stemmen.

Stem op EigenWijs als dé culturele buurtverbeteraar tijdens de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’.

We hebben heel hard jouw stem nodig!

Jij kan het verschil maken! Jouw stem kan er voor zorgen dat we een mooie donatie mogen ontvangen van de ING. Een bedrag wat de vereniging zo hard kunnen gebruiken. Heb je al gestemd? Misschien heb je nog een tweede e-mail adres, op je werk, je vergeten gmail adres voor een youtube account etc.? Je mag vaker stemmen, maar steeds met een andere e-mail adres. En misschien willen je buren ook stemmen op EigenWijs…

Breng nu gelijk je stem uit!

Doet de link het niet typ dan deze URL over in je browser: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/musical-vereniging-eigenwijs

Hoe werkt het?

Per regio zijn vijf organisaties geselecteerd. Musicalvereniging EigenWijs valt binnen de regio Groene Hart. Per e-mail adres kan 1x gestemd worden. We moeten minimaal 50 stemmen verzamelen, anders vervalt helaas het recht op een donatie. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag: van € 1.000 tot € 5.000 met de meeste stemmen!

Flyer ING actie

Waarom stem op EigenWijs?

EigenWijs geeft musicalles aan kinderen, jeugd en jongeren uit de omgeving Nieuwkoop. Daarbij staat de persoonlijke groei van ieder lid centraal. We ondersteunen de ontplooiing en versteviging van zelfvertrouwen, eigenwaarde en durf waardoor eigen talenten kunnen worden ontdekt en ontwikkeld. Plezier en ontspanning vormen de randvoorwaarden.

Onze leden presenteren musicals voor een breed publiek die niet onder doen voor professionele producties. Met de donatie willen we in 2018 zenders aanschaffen voor hoofdrolspelers, zodat deze niet ieder jaar opnieuw gehuurd hoeven te worden. Verder willen we de donatie gebruiken voor de aanschaf van een geluidsinstallatie, decorstukken, kostuums, pruiken, klusruimte en aanschaf orkestbanden.  Hier hebben we maar een beperkt budget voor en kunnen deze bijdrage zeker gebruiken!

Please follow and like us: