UPDATE: 🎉 De opbrengst van de Rabobank Sponsorfietstocht 2018 is bekend. Samen hebben we € 173,- voor onze vereniging bij elkaar gefietst! Zulke bijdrages zijn heel belangrijk voor een vereniging. Dank jullie wel voor jullie inzet. 🎉

 

De Jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht vindt zondag 24 juni a.s. weer plaats. Steun EigenWijs en fiets deze gezellige fietstocht als sponsor mee. Want meefietsen is geld verdienen voor onze musicalvereniging!

Steun EigenWijs en fiets mee met de Rabobank Sponsorfietstocht

Nieuw dit jaar bij de Rabobank Sponsorfietstocht is de verhoogde bijdrage per afstand: voor iedere deelnemer die voor musicalgroep EigenWijs mee fietst en de route uitrijdt, zal Rabobank Groene Hart Noord een bedrag doneren aan EigenWijs. Zo ontvangen we een bedrag van:
€ 5 voor de afstand van 20 kilometer
€ 8 voor de afstand van 40 kilometer
€ 10 voor de afstand van 60 kilometer
€ 15,-  voor de route van 100 kilometer

Dit zijn mooie bedragen die wij als vereniging goed kunnen gebruiken. Zoals u heeft gehoord tijdens de ALV zijn wij ieder jaar weer afhankelijk van de donaties en sponsoring. We hopen natuurlijk dat iedereen met ons meefietst!

Aanmelden voor de Rabobank Sponsorfietstocht

Kunnen we zondag 24 juni op jou rekenen? Meld* je dan gelijk aan bij Mirjam, secretariaat EigenWijs. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt en voor hoeveel kilometer je gaat. Aanmelden via de vereniging kan tot uiterlijk 18 juni a.s.

Vermeld ons inschrijfnummer op de stempelkaart die u bij een van de startlocaties ontvangt en spek daarmee onze clubkas!
Vereniging: EigenWijs Musicalvereniging Nieuwkoop
Inschrijfnummer: 88
We hopen dat de leden, ouders, kinderen, opa’s en oma’s op een sportieve en eenvoudige manier weer een mooie financiële bijdrage bij elkaar fietsen voor EigenWijs!

Tot zondag 24 juni!

Rabobank Sponsorfietstocht

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Groene Hart Noord. De Rabobank is niet alleen betrokken maar draagt het lokale verenigingsleven ook een warm hart toe. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Dat is het aandeel in elkaar.

Meer informatie en starttijden
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/ghn
Heb je een Twitter account? Volg @RaboGHN, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 

*Privacy beleid: de gegevens die je voor deze actie opgeeft worden beveiligd bewaard door het secretariaat. Verder mogen enkel de voorzitter, penningmeester en voorzitter Activiteiten Commissie deze gegevens inzien. Jouw gegevens blijven tot 30 juni 2018 bewaard. Check ons privacy beleid.
Please follow and like us: