NIEUWSBRIEF 156 Februari 2019

NIEUWSBRIEF
April
Goedemorgen ouders en eigenwijze leden,
Een nieuwsbrief vol met informatieve en amuserende punten. Er is een artikel te lezen over de Algemene Ledenvergadering. Het nieuwe beleidsplan van EigenWijs is te lezen. De eerste vlog is online. Tweede Paasdag organiseert EigenWijs workshops en een mini-optreden. Verder is het de hoogste tijd om je kostuums voor de musical te verzamelen, want de kledinglijst is bekend.  Je kunt je aanmelden voor het lopen van collecte voor het Anjerfonds.
Neem een paaseitje erbij! Veel leesplezier.
ALV GOED BEZOCHT
De Algemene Ledenvergadering is erg goed bezocht. Ook wel de: ‘Alles Leren over de Voorstelling’ avond. Lees meer over deze avond in ons artikel op de website. Klik op de button!
AVL ARTIKEL
EERSTE EIGENWIJZE VLOG
De eerste eigenwijze vlog staat online. Sira en Daya uit EigenWijs 2 nemen jullie mee tijdens de eigenwijze voorbereiding. Vanaf nu zal er regelmatig een vlog online komen, om zo iedereen een kijkje te geven in de theaterkeuken van EigenWijs.
KOSTUUMS
Door de decorcommissie is er een zorgvuldige lijst gemaakt van kledingsets per groep. Want een musical is niet geslaagd zonder kostuums!
Wees creatief met het zoeken van de kleding. Duik de kast in vraag aan familie/vrienden of ze je erbij kunnen helpen om de sets compleet te maken. Een oproep op social media is wellicht ook een idee!
Er zijn heel wat liedjes die in deze musical terug komen uit musicals die EigenWijs ooit heeft gedaan. Als je die kleding nog in de kast heb liggen maar niet meer past, neem ze mee naar EigenWijs, grote kans dat je er een ander heel blij mee kan maken. Op woensdag 8 mei zal er een kledingcheck zijn. Zorg dat je voor die tijd dus je kleding hebt verzameld die jij moet hebben! Voor vragen kan er een appje gestuurd worden naar Joyce of Nancy (Nancy 06-24214597 of Joyce 06-54667998). Doe dit alleen als je echt een dringende vraag hebt, probeer het eerst zelf op te lossen
KLEDINGLIJST CIRCO
NIEUW BELEID
Elke vier jaar moet een culturele instelling met een beleidsplan komen. Ook EigenWijs heeft dit jaar een beleidplan opgesteld voor een periode van 2019-2023. Dit plan geeft veel duidelijkheid over hoe EigenWijs bepaalde zaken aanpakt en hoe we als vereniging in bepaalde zaken staan. Met veel passie en liefde delen we dit beleidsplan. Het is zeker de moeite waard om het even door te lezen.
EIGENWIJS BELEIDSPLAN
ANJERFONDS COLLECTE
In de week van 19-25 mei is de Anjercollecte voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. EigenWijs mag hier in Nieuwkoop voor collecteren. Maar liefst 50% van de opbrengst is voor EigenWijs! Dit kunnen we erg goed gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar 13 mensen die voor EigenWijs willen collecteren in die week. Aanmelden kan via penningmeester@musicalgroep-eigenwijs.nl.Hoe meer mensen zich aanmelden hoe minder werk het is! Meld je aan en draag een steentje bij aan de vereniging!
WORKSHOP TWEEDE PAASDAG
Op Tweede Paasdag organiseert EigenWijs een klein optreden en workshops. Zo zal er een dansworkshop zijn, een theaterworkshop en is er een theaterquiz! De workshops en het optreden duren van 14:00 uur tot en met 16:30 uur! Oftewel een reuze gezellige musicalmiddag en een leuke paasactiviteit op het Reghthuysplein Nieuwkoop. Geef je op!
PAASWORKSHOPS
THE GREATEST SHOWMAN
Een speciale les op 19 mei 2019. We gaan namelijk met z’n allen de film (tromgeroffel) The Greatest Showman kijken. Met de musical van dit jaar: Circo, de grootste show, willen we iedereen het magische meegeven van de film waarop we de musical hebben gebaseerd. Daarnaast zien wij dit als een leuke extra activiteit in het teken van het 10-jarig bestaan van de vereniging.
GULLE GEVER VAN DE MAAND
Spuitgiettechniek, kunststof en gereedschap maken zit in de genen van het Nieuwkoopse Omefa. 24/7 wordt er geproduceerd, van duurzame afvalbakken voor Nederland Schoon, tot aan spellen van 100% gerecycled materiaal voor Koninklijke Jumbo. Ze maken het allemaal in huis bij Omefa. EigenWijs mocht de commercieel directeur (Dizzy, de vader van Guusje uit EW2) van dit bedrijf interviewen:
Omefa is gevestigd in het Groene Hart, dit stimuleert jullie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met een bedrijfsbreed beleid gericht op mens, milieu en maatschappij. Kan je daar meer over vertellen?
Omefa gebruikt waar mogelijk recycle materialen. Hier zijn wij echt voortrekker in.
Verder gaan we zo zuinig mogelijk om met energie en maken we veel producten die later energie gaan besparen.
Wat is de kracht van Omefa?
Innovatie, kennis en partnership.
Door de jarenlange ervaring en brede expertise is Omefa in staat om de klant op het hele traject te ontzorgen, van het eerste idee tot en met het afgeleverde eindproduct. Omefa staat voor constante hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden. Ze denken graag mee over ontwerpen en materiaalkeuzes. Daarbij stemmen ze de productie af op de behoefte van de klant, ook als die groeit. Dat is innovatief partnership zoals hun klanten het graag zien.
Op welk project ben je trots?
Het wand en vloerverwarming systeem wat we hebben ontwikkeld.
Bekijk de website als je meer wil lezen over de Titel Process Solution van Omefa (https://omefa.nl/total-process-solution/)

Wil je meer weten over Omefa? Neem dan een kijkje op de website!

OMEFA
SAVE THE DATE
DE JAARKALENDER

We proberen altijd belangrijke data zo tijdig mogelijk te communiceren naar jullie. Via onderstaande button, kun je een overzicht zien van de belangrijke data op een rij.

SAVE THE DATE