NIEUWSBRIEF 156 Februari 2019

Goedenavond ouders en eigenwijze leden, Deze nieuwsbrief bevat een reminder voor het eigenwijze musicalkamp en de kaartverkoop voor CIRCO. Daarnaast is er een oproep voor een nieuw commissielid communicatie, een ‘wist je dat’ en tenslotte is er weer de ‘gulle gever’ en ‘save the date’.

AANMELDEN ‘EIGENWIJS ON STAGE’

Nog een maand en dan is het zover: EigenWijs gaat op reis! Het programma voor vrijdagavond staat onder andere in het teken van EigenWijs on Stage. Een lied, een toffe dans, een goochelact, misschien kun je wel heel vaak een voetbal hoog houden in groepsverband of in je eentje. Je kunt het zo gek niet bedenken (het mag dus ook een beetje gek, als je dat leuk vindt), kom met een act en geef je op! Dit is het moment waar je kunt laten zien wat je in huis hebt. Het belooft een ontzettende feestelijke en gezellige avond te worden.

AANMELDEN EIGENWIJS ON STAGE

HEB JIJ AL BETAALD?

Je hebt nog maar 1 dag om je aan te melden voor het musicalkamp. Wanneer je de kampbijdrage hebt overgemaakt, ben je gelijk aangemeld voor het kamp. Dit is dus voor ons de bevestiging dat je komt. De kampbijdrage is 45,- euro. Dit bedrag kun je overmaken ten name van: EigenWijs Musicalgroep op het rekeningnummer: NL89 RABO 0119 9917 21.
Je dient het volgende bij de omschrijving te vermelden, wanneer je het bedrag overmaakt:
1. Voor en achternaam eigenwijslid
2. Welke Groep (Zit je in EW 1, 2, 3 of 4)
We zien graag de betalingen en dus de aanmeldingen tegemoet.

KAARTVERKOOP CIRCO

De kaartverkoop voor CIRCO gaat hard. Een bijzonder theater en een prachtige en grootse voorstelling, dit wil je niet missen. Heb jij al kaarten gekocht? Wees er snel bij, vraag rond, roep het van de daken: CIRCO, de grootste show. Al je vrienden, familie, kennissen, buren, zorg dat iedereen er vanaf weet en dat je snel kaartjes koopt, want het gaat snel.

KOOP JE KAARTEN NU!

Weet je al wanneer je komt kijken? Meld je dan nog graag aan als hulpouder bij de voorstelling waar je niet komt kijken. Op deze manier zorgen we ervoor dat beide voorstellingen ook achter de schermen goed verlopen.

MELD JE AAN ALS HULPOUDER

NIEUWSBRIEFSCHRIJVER

Met veel liefde wordt ongeveer elke twee weken deze nieuwsbrief geschreven. Een aantal jaar geleden heeft voormalig voorzitter Arjan van Gaalen het stokje om de nieuwsbrief te schrijven overgedragen aan mij (Moniek). Nu is het tijd dat ik het stokje weer overdraag aan iemand anders. Iemand die dit met net zoveel enthousiasme wil oppakken. De nieuwsbrief is een belangrijk informatiekanaal voor EigenWijs. Je vervult dan ook een mooie taak voor de vereniging. Wie kan de nieuwsbrief schrijven? Iedereen die betrokken is bij EigenWijs zou de nieuwsbrief kunnen schrijven, dus ook als je nu al vrijwilliger bent bij EigenWijs. Ook voor de leden van EigenWijs 4 geldt, denk erover na. Het is een leuke ervaring, je leert er veel van en als je van schrijven houdt is het al helemaal top. Vragen of gelijk aanmelden? Stuur een mail!

MELD JE AAN BIJ DE COMMUNICATIE COMMISSIE

WIST JE DAT

… Je EigenWijs kunt sponsoren? Al meer dan tien bedrijven zijn je voor gegaan. EigenWijs heeft enorm veel baat bij support. Deze support is er in allellei soorten en maten. Denk aan het gratis verhuren van een klusruimte voor onze decorcommissie, of het sponsoren van kostuums/pruiken voor de spelers. Je kunt ook denken aan het sponsoren van de catering tijdens de voorstelling, of een financiele bijdrage aan iets waar jij jouw bedrijfsnaam aan wil koppelen. EigenWijs heeft immers een positieve reputatie en draagt bij aan de culturele ontwikkeling van de ‘toekomst’.
Neem een kijkje op de website of mail naar onze voorzitter.

GULLE GEVER VAN DE MAAND

Deze maand vertelt WARP systems meer over haar unieke producten.

Beginnen jullie stiekem ook al aan het voorjaar te denken? Helaas moet de kachel toch nog af en toe aan. Dat is het voordeel van de vloerinstallatie systemen van WARP systems. Deze verwarmen je huis in de winter en in de zomer is het systeem ook te gebruiken als koelsysteem!

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op Vloerverwarming warmt over het algemeen iets trager op dan radiatoren. Wel houdt vloerverwarming de warmte langer vast. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems warmen wel snel op. Dat komt doordat de systemen dicht onder het oppervlakte liggen. De warmte is direct voelbaar aan de oppervlakte. Daardoor is de kamer snel op temperatuur.

Lagere energierekening

Bij vloerverwarming is de hele vloer het verwarmingselement. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. Je kan de watertemperatuur lager instellen dan wanneer je de kamer verwarmt met radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten! Ook behaaglijk in de zomer! SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. Stel de watertemperatuur in op 18 graden en het water zorgt voor een koele vloer. Zo blijft het ook in de zomer behaaglijk in huis!

Wil jij dat ook?
Kijk dan voor meer informatie op de website of bel met 0172-574955.

GA NAAR DE WEBSITE VAN WARP SYSTEMS

DE JAARKALENDER

We proberen altijd belangrijke data zo tijdig mogelijk te communiceren naar jullie. Via onderstaande button, kun je een overzicht zien van de belangrijke data op een rij.

SAVE THE DATE