NIEUWSBRIEF 166

Beste eigenwijze sterren én ouders,
Dit is hem dan.. de allerlaatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wat een geweldig optreden hebben we met elkaar beleefd in de Goudse Schouwburg! Deze nieuwsbrief staat vol met informatie over het nieuwe seizoen 2019/2020. Geniet van een heerlijke zomervakantie en tot 11 september!

GROEPSINDELING 2019/2020

Ieder seizoen kijken we opnieuw naar de indeling van de groepen. Dit gaat op basis van leeftijd. Ook komend seizoen zullen er eigenwijsjes doorschuiven naar een andere groep. Binnenkort maken we de groepsindeling bekend. Iedereen krijgt hierover persoonlijk bericht via e-mail.

 

CONTRIBUTIE

De contributie voor het nieuwe seizoen blijft gelijk. De hoogte van de contributie is te lezen op de website. Vroegbetalers belonen we komend jaar. Als het volledige contributiebedrag voor 31 oktober op bankrekeningnummer NL89RABO0119991721 is overgeschreven ontvang je als lid een leuk presentje!

 

EVEN VOORSTELLEN

Volgend seizoen hebben we niet 1, geen 2, maar 3 docenten! Anouk, Moniek en Yvette gaan met zijn drieën les geven aan de groepen.

 

EERSTE LES

Na 7 weken rust gaan we op woensdag 11 september weer van start! De eerste les blikken we terug op een geweldige show door met zijn allen de film te kijken. De tijden zijn nog niet bekend en volgen in de eerste nieuwsbrief begin september.

 

DVD CIRCO

Wil jij de show ook zo graag (nog een keer) zien? Dat kan! Er komt een professionele DVD van de show en deze is nu al te koop voor € 15,00. We hopen dat iedereen een DVD (of meer) afneemt, want dankzij de verkoop is het mogelijk de show op te nemen! Na ontvangst van de betaling worden de DVD’s vanaf de eerste les uitgedeeld.

Ja, ik bestel de DVD meteen!

EVALUATIE LEDEN

We horen graag wat jij als lid vond van het afgelopen jaar en vragen je daarom 1 minuut van je tijd. Wil je de evaluatie voor ons invullen? Deze is echt voor de leden en niet voor de papa’s en mama’s. Dank je wel alvast!

EVALUATIE

APP GROEPEN

De huidige appgroepen worden binnenkort verwijderd. Je mag daarom uit de groep gaan. Aan het begin van het nieuwe seizoen voegen we iedereen weer toe aan de juiste appgroep!

SAVE THE DATE..

We proberen belangrijke data altijd zo tijdig mogelijk te communiceren naar jullie.