Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek vertelt het verbeeldingsrijke verhaal over Ch@rlie, een arm meisje dat samen met haar vier tantes, broertje en zusje in een piepklein huisje bij een vuilnisbelt woont. Vlak naast de indrukwekkende chocoladefabriek van W!lly W0nka.

Het is Ch@rlie’s diepste wens de fabriek eens te bezoeken. Daar worden de heerlijkste dingen bereid.  Enkel heeft niemand ooit iemand de fabriek in of uit zien gaan. Maar dan opent de wereldberoemde eigenzinnige W!lly W0nka de poorten van haar geheimzinnige chocoladefabriek. Slechts zij die één van de zes gouden tickets, die verstopt zijn in de wikkels van de W0nka-repen, weten te bemachtigen mogen naar binnen.

Maar Ch@rlie en haar tantes hebben weinig bezittingen en leven in armoede. Er is geen geld om zomaar een heerlijke oh zo smakelijke W0nka-chocoladereep te kopen. De kans op het vinden van een gouden ticket is hierdoor echt heel klein voor Ch@rlie. En die kans lijkt nog kleiner te worden als op het nieuws de eerste winnaars voorbijkomen. Er is nog maar één gouden ticket in de race om die ongelooflijke, droomreis naar de chocoladefabriek met een rondleiding onder leiding van mevrouw W!lly Wonka zelf te winnen!

Maar dan gebeurt er een wonder: met gevonden geld koopt Ch@rlie een Wonka-reep, waar een Gouden Wikkel in zit en gaat Charlies diepste wens in vervulling! En wie zou nu niet willen rondwandelen op de plek waar bloemen zijn gemaakt van marshmallows, bloemblaadjes van tumtummetjes en bomen van lolly’s?

Samen met de vijf welgestelde en verwende ticketwinnaars gaat Ch@rlie op een onvergetelijke reis door de wonderlijke wereld van W!lly W0nka’s chocoladefabriek. Maar gaat het hier eigenlijk wel alleen maar om rondleiding? Of worden de zes winnaars stiekem door mevrouw W0nka getest…

Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek, een heerlijke musical vol lekkere nummers, een decor om bij te watertanden en eigenwijze personages is nu voor het eerst te zien in Bodegraven.

Bestel tickets hier.

Please follow and like us: