Wil jij ook zingen, dansen en acteren tijdens de musicallessen in Nieuwkoop?

Kom dan eens kijken bij of meedoen met één van onze repetities op woensdag in de theaterzaal van Kaleidoskoop, De verbinding 2 in Nieuwkoop. Als je wil kun je twee proeflessen meedraaien, zonder enige verplichting.

Ja, ik wil leren zingen, dansen en acteren! Inschrijven

Inschrijven kan door hieronder je gegevens achter te laten of neem contact op per email ledenadministratie@musicalgroep-eigenwijs.nl.

We snappen dat het altijd spannend is om jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Weet dat de ingevulde gegevens worden verwerkt en bewaard conform ons privacy beleid.

Let op: Bij een minderjarige (< 16jaar) is er schriftelijk toestemming nodig van de ouder, verzorger, wettelijke vertegenwoordiger om de inschrijving compleet te maken.

 

  Wat we graag willen weten

  Wat we graag van je ouders, verzorgers of voogd willen weten

  Ieder jaar voert EigenWijs een musical op in een echt theater! Dit is een bijzonder moment dat wij met elkaar beleven. Wij danken daarom alle vrijwilligers die dit mogelijk maken, want wist u dat veel mensen vrijwillig een bijdrage leveren? Zij – en wij hopen u straks ook - zijn de reden dat we de contributie laag kunnen houden. Op welke manier zou u binnen de vereniging vrijwilligerswerk willen doen? Dat mag met van alles zijn, maar het liefst met datgene waar u goed in bent en plezier in hebt.

  Geef hieronder aan waar u ons mee kan helpen.


  Anders:

  Vul hieronder de cijfer/letter combinatie in.
  captcha

   

  Huishoudelijke reglement

  Musicalgroep EigenWijs beschikt over een Huishoudelijk Reglement. De leden worden geacht op de hoogte te zijn van de inhoud van dit reglement. Klik op “Huishoudelijk Reglement EigenWijs.pdf” om de inhoud te lezen.