EigenWijs 1, jongste groep

EigenWijs 1 staat voor samenwerken, fantasie prikkelen & op spelenderwijs bezig zijn met de elementen zang, dans en acteren. Deze jongste groep is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. De aangegeven leeftijd is een indicatie, plaatsing kan afwijken.

foto groep EigenWijs 1

Wat leren de kinderen qua zang, dans en theater?

Voor de jeugd van de basisschool staat plezier in zingen voorop, met aandacht voor zuiver zingen. De aandacht en interesse moet verkregen worden, op die basis kan aan algemene muzikale vorming worden gewerkt. Wijshouden, maathouden en duidelijke uitspraak staan centraal. Naast zingen wordt er ook veel aan spel (acteren) gedaan en krijgen de kinderen dansles.

Hoe oud moet je zijn voor deze eerste groep?

EigenWijs 1 is voor kinderen vanaf 6 jaar tot 9 jaar oud. De docenten beslissen samen met bestuur in welke groep uw kind komt. Tot de herfstvakantie kan er nog met de groepsindeling geschoven worden.

Hoe laat en op welke dag zijn de lessen van EigenWijs 1?

Deze jongste groep repeteert elke woensdagmiddag van 15:30 uur tot 16:30 uur in de theaterzaal van Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Adres van Theater Kaleidoskoop is De Verbinding 2, 2421 EX Nieuwkoop. Telefoon 0172  72 8001.

Hoeveel kost het om de lessen te volgen?

De contributie bedraagt voor EigenWijs 1 € 23,50 per maand. Je betaalt de contributie over 1 oktober tot en met 30 september in 1 keer. Voor de maanden julie en augustus is geen contribitie verschuldigd. Betaling per kwartaal is mogelijk. Hiervoor is wel toestemming voor automatische incasso nodig.

Gezinskorting contributie

EigenWijs biedt een gezinskorting aan als meerdere leden uit één gezin op hetzelfde adres wonen. De korting wordt berekend over de gehele contributie, waarbij voor het jongste kind de hoogste korting geldt. De regeling is als volgt:

  • Eerste kind: 0% korting
  • Tweede kind: 10% korting
  • Derde en elk volgend kind: 20% korting