De contributie EigenWijs loopt van 1 oktober tot en met 30 september van het jaar daarop. Eind augustus / begin september beginnen we weer na de zomervakantie. Leden hebben tot 1 september de tijd om te bepalen of zijn wel of niet nog verder gaan. Na de herfstvakantie worden de groepen gevormd. In het eerste deel van het seizoen repeteren we voor een eventueel optreden in Theater Kaleidoskoop. Het tweede deel van het seizoen gebruiken we vooral om te repeteren voor de eindproductie, de musical een theater.

De contributie bedraagt voor
EigenWijs 1: € 24,00 per maand*
EigenWijs 2, 3 en 4: € 35,00 per maand*

* Je betaalt de contributie in 1 keer. Betaling per kwartaal is mogelijk. Hiervoor is wel toestemming voor automatische incasso nodig
* Over de maanden juli en augustus betaal je geen contributie
* Er wordt geen inschrijfgeld berekend

Gezinskorting

Musicalgroep EigenWijs heeft voor meerdere leden uit één gezin die op het zelfde adres wonen een gezinskorting. Over de contributie van het jongste kind ontvangt u de hoogste korting. Dus als volgt:

  • Eerste kind: 0% korting
  • Tweede kind: 10% korting
  • Derde en elk volgend kind: 20% korting

Overige kosten

Kostuum aanschaf 
Om de contributie zo laag mogelijk te houden en toch mooie voorstellingen te kunnen geven, vragen wij de leden bij een optreden om zelf de kostuums uit de eigen kledingkast te zoeken of aan te schaffen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een zwart of witte legging en t-shirt.

Danskleding
We verplichtingen bepaalde kleding in de lessen. Ons advies is om elke les lekkere (dans)kleding en dans- of gymschoenen aan te doen. Dus geen laarzen, slippers, Uggs etc. Laat grote sieraden liever thuis en doe je haar in een staart.

Printwerk
Voor een optreden kan er gevraagd worden om bepaalde scripts of songteksten uit te draaien en dit in een map mee naar de les te nemen. Het is handig om enkele insteek hoezen in de map te hebben om meerdere printjes in te bewaren.