Zevenhoven ligt ongeveer 7 minuten rijden met de auto en 14 minuten met de fiets van het theater Kaleidoscoop, waar je musicalles kunt krijgen bij Eigenwijs!  Dat is 5 kilometer rijden. Erg dichtbij dus!

Neem hier contact met ons op

De route vanuit Zevenhoven naar Musicalgroep Eigenwijs

Moniek volgde musicalles vlakbij Zevenhoven

Profielfoto van Moniek, zij heeft jaren musicalles vlakbij Zevenhoven gevolgd

Moniek heeft jaren musicalles vlakbij Zevenhoven gevolgd

Ik ben Moniek en helaas sinds 2 jaar oud lid van EigenWijs. In 2009 ben ik lid geworden van EigenWijs en dit was precies de uitlaatklep die ik nodig had. Elke woensdagmiddag was een feestje en ik keek er altijd erg naar uit om naar de musicalles vlakbij Zevenhoven te gaan. Na een aantal jaar beschouwde ik het dan ook niet meer als lessen, maar als thuiskomen. Mijn tweede thuis waar ik kon doen waar ik het meeste van hield en nog steeds van houd. Dansen, zingen en acteren en even de realiteit niet onder ogen zien, maar je totaal verliezen in een rol. Hierbij was mijn hoogtepunt de musical Mathilda, waar ik directrice Bullstronk speelde. In de weg naar deze rol, heb ik ontzettend veel geleerd. Deze rol was een uitdaging en heeft mij ontwikkeld als musical- actrice maar ook als persoonlijkheid. Ik kijk hier nog erg fijn op terug, op alle musicals eigenlijk.

Ik heb het ‘op het podium’ staan ingeruild, om achter de schermen te werken bij hetgeen waar ik het meeste van houd: theater. Ik studeer communicatie en richt mij vooral op de culturele sector en ik zet mij creatief in. Ik heb net een stage afgerond bij het Residentie Orkest en start ik nu een onderzoek bij Theaterschool Rabarber te Den Haag. Ik schrijf de wekelijkse nieuwsbrief voor EigenWijs en ik heb ontzettend veel plezier in alles wat ik doe. EigenWijs is familie en na 7 jaar deel uit te mogen maken van de familie die op het podium staat, ben ik nu content met mijn familierol achter de schermen.

 

Zevenhoven is een dorp in de gemeente Nieuwkoop, provincie Zuid-Holland.

Zevenhoven werd in 1991 samengevoegd met de gemeente Nieuwveen met als voorlopige naam Nieuwveen. Vanaf 2007 zijn Liemeer, Ter Aar en Nieuwkoop gefuseerd tot de gemeente Nieuwkoop.

Van oudsher bestond de gemeente Zevenhoven uit het dorp Zevenhoven en de iets noordelijker gelegen lintbebouwing Noordeinde.