Zegveld ligt ongeveer 10 kilometer rijden van het theater Kaleidoscoop, waar musicalles vlakbij Zegveld wordt gegeven en je kunt leren acteren, zingen en dansen bij Musicalgroep EigenWijs! Dat is 15 minuten rijden met de auto.

Neem hier contact met ons op

De route vanuit Zegveld naar theater Kaleidoscoop

EigenWijs presenteert Maysa:

Mijn naam is Maysa, ik ben 8 jaar en ik woon in Zegveld. Sinds november 2015 zit ik bij EigenWijs op musicalles vlakbij Zegveld. Ik ben begonnen in EigenWijs 1 en zit inmiddels in EigenWijs 2. Wij waren eerst op zoek naar een musicalschool in Woerden, maar daar konden we niet echt iets leuks vinden. Mijn oom heeft een tijdje in de EigenWijs band gespeeld en zo kwamen we op het idee om eens bij een les van EigenWijs te gaan kijken. Ik vond het meteen erg leuk.

Ik heb al meegedaan met de musicals Eigenwijze M@ry Popp!ns en Durf te Dromen. We zijn nu voor mijn 3e musical, H A Î R S P R A Y, aan het oefenen. De musical uitvoeringen vind ik echt super leuk om te doen. Ik leer erg veel tijdens de musicalles vlakbij Zegveld van Anouk en Diçle zoals gave danspasjes, hoe ik het beste kan zingen en met elkaar samenwerken.

Ik hoop dat ik nog veel shows met EigenWijs mag doen!

Musicalles-vlakbij-Zegveld_Maysa

Maysa aan het begin van het dorp Zegveld

 

Zegveld is een voormalige gemeente en dorp in de gemeente Woerden in de provincie Utrecht. Het dorp is gelegen op de grens van de polders Zegveld en Zegvelderbroek.