Ter Aar ligt ongeveer 7 kilometer rijden van het theater Kaleidoskoop, waar je kunt leren zingen en dansen bij Musicalgroep EigenWijs! Dat is 11 minuten rijden met de auto en 22 minuten met de fiets. Lekker dichtbij dus.

Neem hier contact met ons op

De route vanuit Ter Aar naar theater Kaleidoscoop

Ik ben Roswitha en ik woon in Ter Aar. Ik volg nu al 4 jaar bij EigenWijs musicalles vlakbij Ter Aar. Ik was naar een musicalvoorstelling van EigenWijs geweest, dat vond ik super leuk en toen wilde ik dat ook doen. In die 4 jaar heb ik veel geleerd bij EigenWijs. Wat ik erg leuk vind aan EigenWijs is dat je veel leert op een leuke manier.

Musicalles-vlakbij-Ter-Aar

Ter Aar is een plaats in de gemeente Nieuwkoop in Zuid-Holland. De huidige brug over het Aarkanaal neemt nog altijd een centrale plaats in Ter Aar in. Vóór 1788 heette het dorpje op deze plaats Langeraar, maar na het doorbreken van een dijk bij het Braassemermeer werd het oude Langeraar weggespoeld. Het ‘nieuwe’ Langeraar is daarna opgebouwd op de huidige plaats. In Ter Aar zijn ongeveer 9055 mensen.

Tot 1 januari 2007 was Ter Aar een zelfstandige gemeente, per 2007 is Ter Aar samengegaan met Liemeer en Nieuwkoop onder de naam Nieuwkoop.