Musicals vlakbij Noorden, want Noorden ligt ongeveer 4,5 kilometer rijden van het theater Kaleidoscoop, waar je kunt leren zingen en dansen bij Musicalgroep EigenWijs!  Dat is 8 minuten rijden met de auto en 14 minuten met de fiets. Heel dichtbij dus!

Neem hier contact met ons op

De route vanuit Noorden naar theater Kaleidoscoop

Mag ik even! Ik ben Lieke uit Noorden. Dat jullie het even weten 😉

Hallo, ik ben Lieke, ik ben geboren in 2008 en kom uit het dorpje Noorden. Nou ja, eigenlijk ligt ons park Zomerlust in Zevenhoven, maar we vinden het meer Noorden. Elke ochtend fietsen we van ons park langs natuurgebied De Groene Jonker naar school. Soms zingen we dan zo hard dat de vogels opvliegen uit het water. Het is hier ontzettend mooi!

Mijn zus zit al twee jaar langer dan ik op EigenWijs, waar ze musicalles vlakbij Noorden krijgt. En als ik haar zo zag op het toneel.. dat wilde ik ook! Het zag er allemaal zo mooi uit en het was erg leuk om naar te kijken. Toen mijn zus naar EigenWijs 2 ging mochten mijn broertje en ik ook op EigenWijs. We hebben al een paar keer mogen optreden, dat is zo fantastisch. Dan zie je de mensen in de zaal en dat geeft zoveel energie.

Ik heb al een paar nieuwe vriendinnen gemaakt tijdens de musicalles vlakbij Noorden. Zij komen uit een ander dorp en op woensdagmiddag zien we elkaar. Dat is altijd gezellig. Mijn droomrol is een hoofdrol in The Lion King… zucht…

Lieke in Noorden

Lieke bij Natuurgebied De Groene Jonker in Noorden

Noorden is een dorp in Zuid-Holland. Het ligt aan de noordzijde van de Nieuwkoopse plassen en is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop.

In 2007 is de gemeente Nieuwkoop samen gegaan met Ter Aar en Liemeer. Noorden hoort ook bij deze grotere gemeente.