Amstelhoek, De Kwakel en De Hoef liggen ongeveer 12 kilometer rijden van Musicalgroep EigenWijs, waar je kunt leren acteren, zingen en dansen bij theater Kaleidoscoop!  Een kwartiertje rijden dus.

Neem hier contact met ons op

De route vanuit Amstelhoek naar theater Kaleidoscoop

Even voorstellen: Karlijn uit Amstelhoek

Ik ben Karlijn en woon in Amstelhoek. Ik zit al sinds begin 2017 bij musicalgroep EigenWijs in Nieuwkoop. Daarvoor hebben mijn ouders en ik gekozen, omdat we erop gewezen werden door een klant van mijn moeder. Ik ben begonnen in EigenWijs 1, en ging al vlug naar EigenWijs 2, waarmee ik al een paar keer opgetreden heb in theater Castellum en theater Kaleidoskoop. Bijvoorbeeld als elfje in de musical Durf te dromen. Dat gaat er allemaal vrij professioneel aan toe, en is daarom ook zo leerzaam en super leuk.  Nu ik in EigenWijs 3 zit, mocht ik auditie doen voor de nieuwe musical H A I R S P R A Y, voor een grotere rol.  En ik ben nog uitgekozen ook! Heel tof, met mijn 9 jaar.

Karlijn in Amstelhoek

Karlijn in Amstelhoek

Amstelhoek is een dorp in de gemeente De Ronde Venen en de provincie Utrecht. Het ligt aan de Amstel, met aan de overkant het Noord-Hollandse Uithoorn. Amstelhoek heeft ongeveer 1000 inwoners.

De route vanuit De Hoef naar theater Kaleidoscoop

De Hoef is een dorpje in de gemeente De Ronde Venen, provincie Utrecht. Er doorheen stroom de rivier de Kromme Mijdrecht.

Tot 1936 liep er door De Hoef de spoorlijn van het traject Uithoorn–Alphen aan den Rijn. De Hoef bevindt zich op het drieprovinciënpunt van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

De route vanuit De Kwakel naar theater Kaleidoscoop

De Kwakel is een dorp in de gemeente Uithoorn, in de provincie Noord-Holland, vlak bij Zuid-Holland. De Kwakel wordt omringd door Kudelstaart , Uithoorn en Aalsmeer.

Neem hier contact met ons op