Musical les

Musical les voor kinderen proberen? Dan zit je hier helemaal goed! Elke woensdagmiddag wordt er door musicalgroep EigenWijs les gegeven voor de kinderen uit de gemeente Nieuwkoop en omstreken. En wil je een keertje gratis musical les uitproberen, dan kom je zonder verplichting een repetities meedoen. Of kijken, als het nog net iets te spannend is om gelijk mee te komen zingen, dansen en acteren.

Meld je aan voor een proefles

  Aanvullende informatie

  Vul hieronder de cijfer/letter combinatie in.
  captcha

   

  Locatie van de musical les

  De musical les worden wekelijks op woensdag in de theaterzaal van Kaleidoskoop gegeven voor de kinderen uit de omgeving van Nieuwkoop. Ons streven is om in dit theater één of meerdere keer per jaar op te treden. Voor onze producties is het toneel te klein, daarom voeren wij de eindmusical op in een groter theater. Dit jaar is dat voor de achtste keer op rij in Theater Castellum in Alphen aan de Rijn.

  Het adres van Theater Kaleidoskoop is De Verbinding 2, 2421 EX in Nieuwkoop. Bekijk de website van Kaleidoskoop voor meer informatie over het theater.

  Heb je vragen? Stel ze ons!

  band-opname-EigenWijs-inzingen

  Naar groepsindeling

  Kosten de proeflessen geld?

  Nee, de proeflessen zijn gratis. Je mag zonder enige verplichting twee lessen volgen. Na de twee lessen hebben we contact met elkaar en kijken we of jij net zo enthousiast bent als wij!

  Ik ben nu al enthousiast en schrijf me meteen in!

  Musical les van EigenWijs 1

  Bekijk de musical fotogalerie van de voorgaande jaren

  Musical-Durf-te-dromen-de-confrontatie

  Please follow and like us: