Wat een geslaagde kerstmarkt was het zaterdag 15 december j.l. in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. De organisatie ECN had de leden van Musicalgroep EigenWijs gevraagd een klein optreden te organiseren in kerstsfeer.

Musicalgroep EigenWijs treedt drie keer op tijdens de kerstmarkt

Musicalgroep EigenWijs heeft drie kleine optreedmomentjes gehad die dag, namelijk om:

  • 11.00 uur,
  • 13.00 uur en
  • 15.00 uur.
Musicalgroep EigenWijs treedt op tijdens kerstmarkt

Tenminste twintig kinderen dansten op en zongen mee met het nummer ‘Kerstfeest van de eeuw’ van “hun juf Nouk” en de ‘Kerstbrigade’ van Raak!. Daarnaast deden drie leden uit EigenWijs 3 een zelf ingestudeerd stuk uit de musical Cats en eindigde het gezelschap met een dans uit de nieuwe productie CIRCO, de grootste show!

De vereniging stond ook met een tafel waar kinderen voor € 0,50 konden grabbelen. Heel wat kinderen zijn blij naar huis gegaan met nieuw slijm, stuiterballen en gummen.

EigenWijs presenteert nieuwe circusdirecteur

Tijdens de kerstmarkt solliciteerde Joey voor de functie ‘Circusdirecteur’. De jonge Joey stond bij de theaterdeuren flyers van CIRCO, de grootste show uit te delen. Joey zal ook op zaterdag 13 juli 2019 de bezoekers in Gouda ontvangen!

Kerstmuziek in de theaterzaal

Studio Trebor was de hele dag aanwezig om de vereniging technisch te ondersteunen. Wij zijn dankbaar voor de kerstmuziek die Robert verzorgde in de theaterzaal.

Please follow and like us: