Deze familiemusical 2019 neemt je mee in het grandioze verhaal van de jonge eigenwijze Vicco. Deze jongen met al zijn grote dromen is verliefd op de mooie Lieve. Echter is zij een dochter van een vaste klant uit hogere klasse, waarvan de ouders het helemaal niet goedkeuren dat hun dochter omgaat met deze beeldhouwers zoon. Jarenlang houden ze in het geheim contact door middel van briefwisseling.

Lieve wordt jaren later door Vicco bevrijdt uit de strenge opvoeding door haar mee te nemen naar een eenvoudige woning in Gouda. Hier trouwen zij en krijgen zij kinderen. Lieve is gelukkig met dit simpele leven. Zij heeft haar ogen open voor de wereld, maar Vicco droomt van een rijker leven.

Op zoek naar geluk en om het avontuur in eigen handen te nemen begint Vicco een circus… CIRCO. De acts van dit spektakel zijn ‘net even anders’. De show slaat geweldig aan, maar voor Vicco is het nog niet genoeg. Vicco is vastberaden om te kijken hoe ver hij kan gaan en zet daarvoor alles op het spel… Maar of dit nu het leven is dat Vicco al die tijd voor ogen had?

Aangrijpende familiemusical 2019

🎭 Laat je meenemen door tien jaar EigenWijs met deze aangrijpende musical die het circus tot leven brengt. Deze familiemusical 2019 belooft daarom een betoverend spektakel te worden dat je niet wilt missen! ✨

De familiemusical 2019, die je tenslotte 1 keer gezien moet hebben:
CIRCO, de grootste show! Op 13 juli 2019 om 14:30 uur en 19:00 uur in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg. Onder leiding van Anouk de Pater, Yvette van Overbeeke en Moniek Valstar

Kosten familiemusical 2019 CIRCO, de grootste show

  • Kosten e-ticket € 15,- plus € 1,- bespreekkosten
  • Inclusief garderobe
  • Drankje niet inbegrepen
  • Rolstoelplaatsen beschikbaar, graag hiervoor telefonisch contact opnemen met de schouwburg: 0182 -513 750

Grote Zaal De Goudse Schouwburg

Musicalgroep EigenWijs staat dit jaar voor het eerst in Gouda met haar productie. Een lang gewenste samenwerking dat nu dan echt gaat gebeuren. Dit theater past perfect bij het thema van deze nieuwe familiemusical 2019, namelijk circus. CIRCO laat het circus tot leven komen. De uitstraling van de Grote Zaal helpt hier ontzettend aan mee, de rode bekleding, de ronde vormen, het prachtige toneel en de vele mogelijkheden.

De Goudse Schouwburg is in 1992 geopend aan de Boelekade. Het theater heeft twee theaterzalen: de Grote Zaal (813 plaatsen) en de Kleine Zaal (232 plaatsen). Daarnaast beschikt het theater over de Gouden zaal (tot ongeveer 70 personen) voor vergaderingen, kleinere feesten en cursussen. 

Gastvrij ontvangst

De Goudse Schouwburg is wederom door de ANWB uitgeroepen tot ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Leden van de ANWB zijn zeer tevreden over de de sfeer en uitstraling van het theater, de mix van voorstellingen, de horeca, het zitcomfort, het zicht op het podium en de bereikbaarheid.

 

Route naar de Familiemusical 2019 CIRCO, de grootste show in Gouda

De Goudse Schouwburg
Adres: Boelekade 67, 2806 AE Gouda
Telefoon: 0182 513 750
Internet: www.goudseschouwburg.nl

Parkeren

Er zijn meerdere parkeerplaatsen in de buurt van het theater, betaald parkeren tot 21.00 uur. Kosten zijn € 1,70 per uur / € 8,- per dag:
– P1 (Vossenburchkade)
– P2 (Schouwburgplein)
– P3 (Klein Amerika)
Betalen kan vooraf bij de parkeerautomaat, maar wij adviseren om gebruik te maken van mobiel parkeren.

Er zijn ook parkeergarages waar betaald kan worden met Pin of V-pay.:
– P5: Nieuwe Markt
– P4: Stationsgarage
– P6: Bolwerk  

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram