VMD Koster verzekeringen bestaat uit de verzekeringsadviseur VMD Koster verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht en de serviceprovider voor tussenpersonen Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormt VMD Koster een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

VMD Koster brengt voor bedrijven, ondernemers en particulieren (financiële) risico’s helder in beeld. Directeur Herman Broere legt uit wat de missie is: “Wij voorkomen vervelende verrassingen. Daarvoor willen wij onze klanten goed inzicht in de hun risico’s bieden. Onze rol is daarna om ervoor te zorgen dat de risico’s die zij door ons laten verzekeren, ook goed verzekerd blijven.”

Sponsoring EigenWijs

“Wij zijn zeer betrokken in onze regio. Daarom ondersteunen wij veel verschillende evenementen, sportverenigingen en culturele activiteiten in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Daar past Musicalvereniging EigenWijs ook bij,” legt Herman uit.

VMD Koster verzekeringen

Baronie 60-66
2404 XG Alphen aan den Rijn
T: 0172 611 116
E: info@vmdkoster.nl
W: www.vmdkoster.nl

www.vmdkoster.nl