Studio Trebor, reclamebureau in het Groene Hart

Crea Bea’s, Gulle Gevers, Handige Harries en Snelle Jelles; we kunnen als vereniging niet zonder ze. Studio Trebor, reclamebureau in het Groene Hart is er zo eentje. Eigenaar Robert Wahle is één van de Commissieleden Communicatie. Hij helpt ons met de vormgeving van o.a. deze website, de flyers, grote fotodoeken, online banners, posters en het programmaboekje. Daarnaast sponsort hij regelmatig het drukwerk en de Facebook advertenties.

Studio-trebor-reclamebureau

Van concept tot en met uitvoering

Bij Studio Trebor kan je terecht voor alle soorten communicatie en reclame-uitingen: huistijl, websites en webbanner, direct mailing, gevel- en autobelettering, POS materiaal, beursstand, posters, magazine en noem maar op. Met net dat beetje extra aandacht van Robert en zijn verrassende kijk op zaken, wordt het beste resultaat bereikt.

Studio-Trebor-reclamebureau-huisstijlen

Robert werkt ook aan opdrachten waarbij een ander bureau doorgaans het contact met de klant onderhoudt. De freelance opdrachten verricht hij vanuit eigen locatie, maar ook bij het bureau intern. De kracht van Studio Trebor is de flexibiliteit die Robert kan bieden. Er is een goede band met de bureau’s en deze wordt in stand gehouden doordat Studio Trebor bewijst accuraat, snel, foutloos, meedenkend en vakkundig werk te leveren.

Sponsoring aan EigenWijs

Studio-Trebor-sponsort-fotohoek
Robert Wahle is specialist in beeld bewerken. Met zijn ruime ervaring met grote reclame uitingen was het ontwerpen en drukklaar maken van het doek voor de fotohoek tijdens de musical Durf te Dromen een appeltje-eitje. Het resultaat was sprookjesachtig.
De foto’s die gebruikt zijn op het doek hiernaast zijn door Robert tijdens de Grote Doorloop genomen. Studio Trebor beschikt over een semi-professioneel fotostudio doek en lampen. “Ik wil mezelf zeker niet neerzetten als fotograaf, maar soms biedt het hebben van deze spullen leuke kansen. Ik vond het erg leuk om achter de schermen mee te kijken en de verschillende karakters op de foto te zetten.”

Contactgegevens Studio Trebor, reclamebureau in het Groene Hart

Genieten van het natuurgebied ‘De Groene Jonker’? Kom dan vooral ook bij Robert langs voor een bakkie koffie, thee of gewoon voor een gezellig gesprek!

Studio Trebor
Park Zomerlust 119
2435NG Zevenhoven

Omgeving het Groen Hart l gemeente Nieuwkoop l de Ronde Venen l Woerden l Utrecht l Gouda

Mobiel: 06 21 655 733
E-mail: info@studiotrebor.nl

www.studiotrebor.nl