EigenWijs bedankt IBS Graphics

… en vooral Janneke en Matthieu. Want als je aan het mooie decor denkt van EigenWijs dan denk je aan het creatieve team dat jaren door Janneke (JA! Design) en Matthieu aangestuurd werden. Beide zijn werkzaam bij IBS, een belangrijke sponsor voor EigenWijs. IBS leverde voor de musical Durf te Dromen diverse neon kleurige textiel transfers die gebruikt zijn op de kostuums van de trollen. Wat een geweldig resultaat! En ook dit jaar zijn ze onze hoofdsponsor in karton.

IBS Graphics heeft jarenlang ervaring

IBS is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van hoogwaardige textiel transfers. T-shirts, sweaters, jassen, polo’s, broeken, maar ook petjes, tassen, keycords, sloven en paraplu’s… nou ja eigenlijk alles kan tegenwoordig bedrukt worden, maar ieder product vraagt om een eigen benadering. De hoogwaardige textieltransfers van IBS zijn speciaal geschikt voor het bedrukken van flexibel materiaal en worden separaat, d.m.v. zeefdruk, op een drager gefabriceerd en vervolgens met een hittepers op textiel aangebracht.

Door jaren lang intensief en persoonlijk met verschillende marktleidende producenten in Europa samen te werken, weten zij met wie ze samenwerken en wat ze de klant kunnen bieden. Met een intern ontwerpstudio en de productie faciliteit in huis, leidt dit tot optimale betrouwbaarheid in kwaliteit. Mooie kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Dus heb je interesse in het bedrukken van diverse textiel producten, weet dan: textiel met een logo zorgt voor een groot en duurzaam Brand Awareness bij jouw doelgroep!

Contactgegevens IBS Graphics

IBS Graphics
Groot Mijdrechtstraat 24
Mijdrecht
T: +31 (0)297 286 884

Openings tijden:
ma – do: 8:00 – 17:00
vrijdag:   8:00 – 15:00

Omgeving De Ronde Venen l gemeente Mijdrecht l Uithoorn l Vinkeveen l Utrecht

www.ibsgraphics.nl/