… onze eigenwijze Kayleigh mocht dat ervaren. Zij vertelt:

Hoi, ik ben Kayleigh Baars uit EigenWijs 2.

Onlangs was ik voor een dag kinderdirecteur van theater Castellum. Mijn moeder werd via Facebook getipt voor deze ‘vacature’. Ze heeft toen een mailtje naar Castellum gestuurd met daarin onder andere mijn ervaringen met Castellum en mijn connectie met Raak!.

Blijkbaar was dit de juiste motivatie om mij uit te kiezen uit ruim 200 kinderen. Samen met twee vriendinnen en mijn familie mochten wij ons om 12 uur melden bij de hoofdingang. Daar werd ik ontvangen door een persoonlijke assistente. Rond 13.30 uur mocht ik Raak! welkom heten in het theater. Verder mocht ik net als alle andere kinderen meedoen aan de activiteiten die er georganiseerd waren.
Ook mocht ik op plekken komen die normaal niet toegankelijk zijn voor bezoekers, zoals de kantoren waar ik naar ‘mijn eigen kantoor’ kon. Na afloop van de show van Anouk, Daan en Sharon werd ik op het toneel gevraagd en ben ik nog meegegaan met de rondleiding.

Het was een heel leuke dag en een indrukwekkende ervaring om mee te maken.

Groetjes, Kayleigh

 

 

Please follow and like us: