De opbrengst van de Grote Clubactie is bekend!

Jullie hebben in totaal 479 loten verkocht wat samen €1149,60 heeft opgebracht. Een super mooie prestatie die de vereniging goed kan gebruiken.

Waar gebruiken we de opbrengst van de Grote Clubactie voor?

Ieder jaar houden wij een eindmusical in een theater. Zo een musical maken kost veel geld. Helaas blijkt in praktijk dat wij niet genoeg kaarten verkopen om de productie uit de kaartverkoop opbrengst te kunnen betalen. Daarom zijn acties als de Grote Clubactie erg belangrijk. Hiermee kunnen we een deel van het gat in de begroting dichten.

Decor budget

De decorcommissie ontvangt dit jaar een budget van €1000.- om nieuwe decorstukken te maken, oude stukken op te knappen, kostuums te maken of aan te schaffen en alle schmink spullen te regelen. Hier kunnen we de opbrengst van de Grote Clubactie precies voor gebruiken!

Bedankt voor jullie inzet

We willen iedereen bedanken voor het verkopen van de loten. We hoorden over kinderen die samen door de buurt gingen lopen, leden die tijdens een verjaardag de loten verkochten en over leden die wel voor drie verenigingen verkochten! Wauw wat een inzet. Super goed gedaan, allemaal!

Voucher 20 loten verkopers 

Diegene die meer dan 20 loten hebben verkocht zullen binnenkort een e-mail ontvangen met de voucher voor kortingen (zie actievoorwaarden van grote Clubactie).


Uit liefde voor de vereniging!

Zijn ze al bij jou langs de deuren gegaan? De leden van EigenWijs lopen sinds zaterdag 15 september met de loten van de Grote Clubactie langs alle deuren. Voor maar drie euro koop je een lot waarvan de vereniging maar liefst 80% in eigen kas krijgt! Een geweldige kans voor EigenWijs om extra inkomsten te genereren voor dit jubileum jaar.

Nu ook online kaarten kopen!

Ga hiervoor naar
https://clubactie.nl/actie/MusicalgroepEigenWijs
en koop gelijk je loten!

Hoe gaat het in zijn werk?

De koper van een lot helpen niet alleen de vereniging enorm, ze maken ook kans op geweldige prijzen. Zo kunnen ze een reis winnen, of een fiets, maar ook de hoofdprijs en die bedraagt maar liefst 100.000 euro. Hiervan vindt woensdag 12 december de trekking plaats. Een dag later wordt de uitslag van de loterij gedeeld op de website: clubactie.nl en kunnen de lotenkopers zien of ze een prijs hebben gewonnen. Het lotnummer vinden de lotenkopers op het bankafschrift.In het boekje heb je dus allemaal loten, de linkerhelft van het lot moet je bewaren. Hier moeten alle gegevens worden opgeschreven van de lotenkoper. De rechter helft, kun je afscheuren. Er is hier een speciale afscheurvouw gemaakt. De rechterhelft is een bedankbriefje voor de koper van het lot.

Alle informatie staat natuurlijk ook in het boekje, hier kun je het altijd nog even checken, als je het tijdens het lopen niet meer weet.

Ons spaardoel

Feestelijke viering 10-jarig bestaan van EigenWijs, uitbreiding van de optredens, organiseren extra activiteiten. Aanschaf materialen voor decor en kostuums.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram