EigenWijs wint de stemronde van ING Nederland Fonds

Op zaterdag 10 maart was de cheque-uitreiking van het ING Nederland Fonds regio Groene Hart op het ING kantoor in Alphen aan den Rijn. Met 582 stemmen hebben we de stemronde ‘Help Nederland vooruit’ gewonnen! Nicole van Schie, Voorzitter Commissie Sponsoring en vijf eigenwijsjes ontvingen de cheque voor de schitterende donatie van €5000,-!

Nicole heeft EigenWijs ingeschreven voor de selectieronde voor dit fonds. Toen duidelijk was dat EigenWijs één van de geselecteerde initiatieven was, hebben Nicole en haar dochters zich samen met andere EigenWijs leden ingezet om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. En dit leidde tot een prachtig resultaat:

ING-en-EigenWijs-help-nederland-vooruit

De uitslag

5. Kriva Vakantie (Krimpenerwaard vakantie) met 176 stemmen
4. Kinderboerderij Dierendal – 187 stemmen
3. Stichting SailWise – Robinson Crusoë – 322 stemmen
2. Stichting Alphense Kinderboerderijen – 406 stemmen
1. Musical Vereniging Eigenwijs – 582 stemmen

ING-en-EigenWijsjes

De spanning steeg vooraf de uitreiking. De eigenwijsjes werden behoorlijk zenuwachtig!

Iedereen enorm bedankt voor jullie stemmen!

Met deze donatie wil EigenWijs heel graag zenders aanschaffen voor hoofdrolspelers, zodat deze niet ieder jaar opnieuw gehuurd hoeven te worden. Verder willen ze de donatie gebruiken voor de aanschaf van een geluidsinstallatie, decorstukken, kostuums, pruiken, klusruimte en aanschaf orkestbanden. We gaan nu onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ondertussen het decor hard aan het klussen voor de musical H A Î R S P R A Y en kan hier nog veel meer hulp bij gebruiken. Ben je een handige Harrie, een crea Bea of wil je op een andere manier een steentje bijdragen aan de musicalproductie? Neem dan contact op met Agien (via info@musicalgroep-eigenwijs.nl).

ING-en-EigenWijs-alle-initiatieven

Alle aanwezigen van de verschillende doelen tijdens de cheque-uitreiking op het ING kantoor in Alphen aan den Rijn

Please follow and like us: