Anouk de Pater, regie en choreografie

Artistieke-leiding-Anouk-de-Pater

Anouk de Pater was als klein kind al met zingen en dansen bezig. Het is dus ook niet gek dat ze afgestudeerd is aan de Musical academie Frank Sanders in Amsterdam en in de musicals zoals o.a. 1953 de musical en De gelaarsde kat de musical terecht kwam.

Inmiddels is Anouk al jaren te zien als vaste karakter ‘Danspiet’ in de Club van Sinterklaas. Daarnaast speelt ze Juf Nouk, een zangdansprogramma voor de allerkleinsten. Presenteert het jongerenprogramma ‘Vakkanjers’ en op RTL 4 de lifestyleprogramma’s; Woontips en LifestyleXperience.

Op dit moment zit Nouk in Raak!, waarmee ze veel optreedt, net een nieuw album uitgebracht heeft boordevol nieuwe liedjes, videoclips maakt, theatershows doet, Efteling radio presenteert en het vast gezicht is van Telekids en daardoor iedere werkdag op tv te zien is voor de allerkleinsten!

Anouk heeft in haar tien bij jaar bij EigenWijs de rol van regie en choreografie op zich genomen, zij leert de leden dansen en acteren. Ieder jaar regisseert zij de eindmusical en leert zij de leden alle danspassen aan.