Anouk de Pater, zangcoach en regie

Anouk: “Mooiste is dat ik nog steeds oud eigenwijzers tegenkom die zeggen; ‘’Ik heb zoveel aan jou en EigenWijs gehad. Als ik nu een sollicitatie hebt, dan durf ik er écht te staan en de mensen aan te kijken!’’ Heeft misschien niets met musical te maken, maar wel met je zelfverzekerd voelen, omgaan met spanningen, en de ruimte inkijken in plaats van naar de grond. Allemaal elementen die in de lessen voorbij komen, die hen nu nog helpen! Zo zijn er ook eigenwijzers die nu als professional verder het vak in gaan die ik heb geholpen met het geloven in hun talent en de ontwikkeling daarvan. Dat vind ik fantastisch!”

 

Over Anouk

Anouk de Pater is al jaren te zien als vaste karakter ‘Danspiet’ in de Club van Sinterklaas. Op dit moment speelt ze ‘Nouk’, en maakt nieuwe kindermuziek voor de allerkleinsten. Ook presenteert Anouk het jongeren programma ‘Vakkanjers’ en gaat middelbare scholen langs om de beste ideeën te vinden die de jongeren bedenken voor een opdrachtgever. Komend seizoen is dat de Johan Cruijf Foundation. Anouk is Vocal Coach bij Vocal Center waar ze met van jong tot oud, van amateur tot professional aan de slag gaat om alles uit hun stem te halen. Komend seizoen gaat Anouk touren langs alle theaters in Nederland & België als Juf Roos.

 

De rol van Anouk bij EigenWijs

Anouk haar rol is om de kids met plezier te laten proeven aan het musicalvak en op een professionele manier ervaring te krijgen door persoonlijke ontwikkelen in de disciplines zang, dans & theater.