De Artistieke leiding van EigenWijs

De artistieke leiding van EigenWijs bestaat uit Moniek Valstar, regie en theatercoach en Armida van Daalen de Jel, zangcoach. De Zevenhovense Moniek is oud-lid van de vereniging en ondertussen gegroeid tot een veelzijdige musicalprofessional.

De leden van alle leeftijden zijn gek op de docenten. “Het lijken geen docenten, maar eigenlijk wel vriendinnen” zegt Isis uit EigenWijs 4. De sfeer is hierdoor tijdens de lessen ongedwongen, al “kunnen ze vlak voor de musical ook streng worden hoor” geeft Lieke uit EigenWijs 2 lachend aan.

Moniek Valstar

Moniek: “Ik vind het fantastisch om nu als docent aan de slag te gaan en met de leden onder andere te werken aan spel. Zo kunnen ze zich helemaal uitleven in een rol en dit met veel plezier en volle overtuiging, lef en zelfvertrouwen delen met het publiek.”

Lees meer over Moniek

Armida van Daalen de Jel

Armida is zangcoach. Een zeer enthousiaste en gepassioneerde zangeres die graag haar liefde voor de muziek aan een breed publiek laat horen!

De artistieke leiding legt de lat hoog

EigenWijs voert producties op die semi professioneel zijn. Iedere week wordt gerepeteerd onder leiding van het artistieke team. Met behulp van alle vrijwilligers kunnen we dit professionele resultaat bereiken. De leden en hun ouders, voogden, zij actief in diverse commissies zoals de decorcommissie voor het ontwerpen en ontwikkelen van het decor en de kostuums.