De Artistieke leiding van EigenWijs

De artistieke leiding van EigenWijs bestaat uit Anouk de Pater en een zangdocent / Ondersteunend Regie. Zij verzorgen elke week de musicallessen in Nieuwkoop. De leden van alle leeftijden zijn gek op de twee docenten. “Het lijken geen docenten, maar eigenlijk wel vriendinnen” zegt Isis uit EigenWijs 4. De sfeer is hierdoor tijdens de lessen ongedwongen, al ‘Kunnen ze vlak voor de musical wel erg streng worden hoor” geeft Lieke uit EigenWijs 2 aan.

Anouk de Pater

Anouk is geboren en opgegroeid in Nieuwkoop en heeft nog steeds een binding met de omgeving. Kleine Anouk stond al snel te zingen en dansen voor de spiegel. en het was heel logisch dat zij naar de Jeugdtheaterschool Zuid-Holland ging en zangles volgde. Anouk speelde o.a. in de hitmusical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’ Tegenwoordig speelt ze jaarlijks DansPiet in de Club van Sinterklaas en zingt ze als Nouk in de drie meidengroep RAAK!.

Artistieke-leiding-Anouk-de-Pater

Lees meer over Anouk

De artistieke leiding legt de lat hoog

EigenWijs voert producties op die semi professioneel zijn. Iedere week wordt gerepeteerd onder leiding van het artistieke team: Anouk als regisseur en choreograaf. Er is momenteel een vacature voor de zangcoach. Met behulp van alle vrijwilligers kunnen we dit professionele resultaat bereiken. De leden en hun ouders, voogden, zij actief in diverse commissies zoals de decorcommissie voor het ontwerpen en ontwikkelen van het decor en de kostuums.